Hai la joc și la distracție cu Geamparale! Testează-ți îndemânarea, perspicacitatea și atenția prin intermediul unui joc de societate amuzant, inspirat din tradițiile populare românești.
Jocul Geamparale este un fel de Turn instabil într-o variantă amuzantă și interactivă care îi poartă pe cei mici în satele din zona Dobrogei, animate de ritmurile săltărețe ale geamparalei.
Micii jucători au la dispoziție o tablă de joc ce ține locul ringului de dans și multe scăunele colorate din care trebuie să construiască un turn trainic. Scaunele se așază peste jetoane colorate, pe care jucătorii le primesc doar dacă poziționează scaunul corect, fără a dărâma turnulețul.
Dacă vrei să îți petreci timp cu copiii, să le povestești despre tradiții și dansuri străvechi în timp ce vă distrați de minune, jocul Geamparale este alegerea potrivită.
Te crezi iscusit? Acceptă provocarea Geamparalelor și testează-ți agilitatea!
- Eliberează ringul de dans și pune în centrul tablei de joc 3 scăunele.
- Așază restul scăunelelor pe marginea ringului, peste jetoanele colorate.
- Pune scaun peste scaun și construiește un turn stabil în centrul tablei de joc.
- Colecționează primul 3 jetoane identice și câștigă jocul.
De ce să alegi jocul de societate Geamparale
Este un joc creat cu grijă în România. Tabla de joc este produsă din carton de calitate superioară, rezistentă în timp, pentru multe momente magice de joc și distracție.
Poate fi prilejul potrivit pentru a le vorbi celor mici pe înțelesul lor despre tradiții, obiceiuri și dansuri populare românești.
Relaxant și super amuzant, constituie o modalitate plăcută de a te conecta cu copiii și a experimenta jocul și bucuria sinceră împreună cu ei.
Are 2 variante interactive de joc pentru un timp îndelungat de distracție și voie bună.
Stimulează atenția, coordonarea și îndemânarea copiilor.
Este o alternativă relaxantă la jocurile digitale care îi obosesc și îi agită pe copii.
Stimulează comunicarea și socializarea în rândul celor mici.
Știai că…
- Geamparaua este un dans popular specific nu doar zonei Dobrogei, ci și altor regiuni din sud-estul Europei, precum Bulgaria sau Grecia.
- Termenul „geampara” provine din limba turcă, unde „čalpara” denumeşte acele castaniete pe care, în trecut, dansatoarele le țineau în podul palmelor și le loveau ritmic în timpul jocului.
- Pe lângă Geampara, în Dobrogea se mai joacă și alte dansuri vesele și săltărețe, precum: Cadâneasca, Paidusca sau Ghimbaseasca.
Prinde-te în jocul Geamparale și experimentează momente magice de veselie sinceră împreună cu copiii!
Jocul conține:
- 1 x Tablă de joc
- 24 x Scăunele colorate din plastic
- 36 x Jetoane de joc
- Regulament de joc.
Vârsta recomandată: 6+
Jucători: 2 – 4 persoane.